Sun Moon Lake
Door: A&J
Blijf op de hoogte en volg Jenne
18 Maart 2020 | Taiwan, Riyuecun
Net hoorden we van onze Taiwanese vriend Li dat alle buitenlanders die tussen 5 maart en vandaag zijn binnengekomen zich moeten laten onderzoeken. Wij zijn 4 maart binnengekomen. Kwestie van goed plannen
18 Maart 2020 - 09:58
Tiny De Boer:
Dag Jenne en Annalies, Wij moesten nogal aan jullie denken! Jullie worden in elk geval goed gecontroleerd, beter dan wij in NL! Hopelijk kunnen jullie toch veel van de reis genieten. Fijne tijd en kom tzt gezond terug. Hartelijke groeten, Tiny en Jan -
18 Maart 2020 - 10:11
Willy:
Mooi, houden zo! Goed plannen én goed kauwe natuurlijk! -
18 Maart 2020 - 12:06
René:
Hoi Annalies en Jenne, Fijn te horen, dat het met jullie goed gaat. Tot 6 april is hier alles gesloten o.a geen trainingen meer, geen horeca meer etc. etc. Wat dat betreft is het hier stil om ons heen.
Ga de reis verder goed plannen en geniet samen van deze avontuur en blijf één meter afstand houden :)
Groetjes, René en Héctor
18 Maart 2020 - 12:25
Emmy:
Ha Annalies en Jenne,
Goed om te lezen dat jullie precies op tijd binnen was in Taiwan. Blijkbaar hebben ze het goed voor elkaar daar. Veel plezier en goede reis en hou je haaks!
Groeten,
Jan en Emmy -
19 Maart 2020 - 08:39
Arend:
Mooie foto in het verslag! Maar ook knap bergachtig! Is het een beetje te doen? Helaas is de fietstocht Terug naar Westerbork afgelast; zoals alles eigenlijk. Het is overal wel aangenaam rustig. Wellicht verstandig om alvast eens rond te kijken of er ook deugdelijke waterfietsen worden aangeboden voor de reis naar Japan of zelfs voor terug. Mijn tip is dan om de Noord te gaan. Pak je toch maar mooi Siberië mee. Blijf gezond!! -
22 Maart 2020 - 08:26
Ger En Ida:
Goedemorgen Jenne en Annalies,
Fijn, dat jullie op tijd in Taiwan waren en dat er een giede controle is!
Gisteren was het hier mooi weer, dat was te merken!
In het Noorderplantsien en op de Vismarkt was het behoorlijk druk.
Daarentegen was het in de Ebbingestraat en de Herestraat heel rustig.
Veel winkels zijn gesloten.
Houdt de 1 1/2 meter afstand en zorg goed voor elkaar.
Nog een goede reis verder.
Groeten,
Ida en Ger
22 Maart 2020 - 17:36
Hans Moerland:
Hoi Annalies en Jenne, inderdaad een kwestie van goed plannen. In ieder geval fijn dat jullie niet onderzocht hoeven te worden want je weet maar nooit. Fijn om te lezen dat jullie het goed naar jullie zin hebben. Mooi land ook aan de foto te zien, hoewel het weer niet echt geweldig was op dat moment. Las net op FB je bericht aan de ambassade in Japan. Hoop dat jullie je reis in Taiwan gezond en ongestoord voort kunnen zetten en dat je zoals gepland naar Japan kunt gaan. Die Corona zet de hele wereld op zijn kop. Ik lees in de berichten dat jullie er niet erg veel last van hebben. Houden zo! Hier in Nederland staat alles op zijn kop en het wordt misschien nog erger als ze een een lock down afkondigen. Wel vervelend maar we slaan ons er wel door heen en we zijn gezond. En het laatste is het allerbelangrijkste. Heel veel plezier daar en geniet er van. Veel groeten Hans -
23 Maart 2020 - 12:01
Anneke:
Hallo Jenne en Annelies.
volgens mij een goede plek om te zitten in deze crisis.
Ik dicht jullie veel vaardigheden toe en je kunt vast goed plannen maar ik zou zeggen...
….mazzelkonten! :) :)
Veel plezier verder en blijf gezond.